Ürünlerimiz
© Merkez Motor. Tüm Hakları Saklıdır.
Merkez Motor | S – SH Serisi

S – SH Serisi

Fren

  • Genel Özellikler

1965 yılında, inşaat fren ve kaldırma ekipmanlarının montajı ve üretimi için kurucu Lanfranco Temporiti’nin tutkusu ve girişimci vizyonu ile İtalya Mesero’da bir atölyenin kuruluşu ile başladı. 55 yılı aşkın süredir 1.500 m2 ‘lik iki fabrikada frenin hem mekanik & montaj işlemlerinin hem de elektrik aksamlarının gerçekleştirerek faaliyet göstermektedir.

Neden S – SH Serisi ?

Ürün ve uygulamaları hakkında tam bilgi ile beraber teknolojik olarak en gelişmiş çözümleri sunan deneyimli ve yetkin bir ekip ile birlikte, pazarın ihtiyaçlarını özel çözümlerle karşılayabilen esnek ve geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.Bugün Temporiti, İtalya’da ve dünyada iyi bilinen bir şirket olmakla beraber, sivil ve endüstriyel alanlarda güç aktarımı uygulamaları için fren üretiminde lider bir firmadır.

  • 1965 yılında, Lanfranco Temporiti'nin tutku ve girişimci vizyonu ile İtalya Mesero'da inşaat fren ve kaldırma ekipmanlarının montajı ve üretimi için bir atölye kuruldu.

  • 55 yılı aşkın süredir, 1.500 m²'lik iki fabrikada frenlerin mekanik & montaj işlemleri ve elektrik aksamları gerçekleştirilerek faaliyet gösterilmektedir.

  • Ürün ve uygulamalar hakkında tam bilgiye sahip, teknolojik olarak en gelişmiş çözümleri sunan deneyimli ve yetkin bir ekip ile çalışılmaktadır.

  • Pazarın ihtiyaçlarını özel çözümlerle karşılayabilen esnek ve geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.